Sziasztok!
Már egy ideje olvasgattam a topicot, de most látván, hogy januártól ennyire fellendült, úgy döntöttem én is csatlakozom hozzátok :-)
A Csodakert magazint már én is kb 1 éve minden hónapban nézegetem, én azért találok benne egy pár jó ötletet, amit nálunk is hasznosítani lehet.
Magamról annyit: imádok kertet tervezni, vagy egy tisztességes méretű kertünk a családi ház körül (kertészkedni sajnos kevés időm van: vagy terhes vagyok, vagy kisgyerekem van, vagy építkezünk, szóval nem tudom mikor fog eljönni az az idő, amikor több időm lesz a kerttel foglalkozni), terveim mindenestre vannak szép számmal (közül lassan-lassan valósulgatnak meg a dolgok, ahogy a pénztárca és idő engedi, az utóbbira sajnos nulla eshetőség van az építkezésünk miatt)
A díszkert szeretete kb 10-12 évvel ezelőtt fertőzött meg, akkor Angliában éltem, és ezernyi szép kertben gyönyörködhettem, azóta is imádom nézni az angol kertészeti műsorokat, melyekből itthoni adón is csurran cseppen néha.
Megpróbálok képeket keresni a meglévő kertemről és ide feltenni (bár nem sok értékelhető lesz köztük, ősz végén fényképeztem ugyanis, amikor már semmi se virágzott szinte.
Lenne egy pár tanácsra is szükségem, ami majd szépen sorba kérdezek tőletek, mert látom, igen nagy tapasztalatotok van már, ami előtt tisztelettel adózok :-)