Törölt nick Creative Commons License 2009.01.17 0 0 8755
Szia,

"Zörög itt-ott."
akartam kérdezni, de mintha már irtad volna anno amikor megjött, h a tied is cseh gyártásu es nem szlovák, szal 10 v. 11. kar. nem C nálad, ugye a karroszéria számban?
ha nem C, akkor mind1 a dolog a számomra. ha C, akkor úgyis flamet indítok ;-)

Én mainapon nyomtam bele 1000 km-ert, Bp-est is volt benne, főleg, kérem szépen 5.6 liter / 100 lett az auchanos kútnál a vége.. remélem azt a diezelt nyálat szabad tölteni ott azokon a kutakon..(???)

És az autóról megint: EZ EGY ESZMÉLETLEN JÓ AUTÓ. pont. Ruhára pici silikonspray átdörzsölés megoldotta az egyetlen egy zavaró tényezőt, h NE nyiszogjon az ajtó alatt a gumi tömités rossz út alatt... ez zavart, meg hogy befagyott a spricni -17 fokon, de ez is meg lett oldva, nem gyári oldat kell bele, hanem valami jobb, -60 körüli, és nem kell izgulni, h elindul-e vagy nem...
Más semmi sem 6000km után. Se egy cicergés, se egy möcörgés a műszerfalból. szal echte német. És tényleg az, ezt nem lehet el nem ismerni! És pofátlanul olcsó némethez képest.

Nyomok nemsokára egy elég nagy Svájci túrát, ezzel az autóval, egyszerűen érzem, nem lesz gond,

és ma Bp-en a feleségem a mögöttem beparkolt ugyanilyen szinű kombi autóba akart beszálni, azt hitte én vagyok, szal iszonyat sok OII adhatnak el tényleg (de miután meglátta, h szebb és fiatalabb az az autó vezetője, gyorsan átszált hozzám, mert mesékben nem hisz ;-) )

Üdv: Laci
Előzmény: BX_thomas (8705)