heki93
2009.01.17
|
|
0 0
22
|
Én csak a következő negatívumokat tudom az extreme digital-ról leírni. Vettem egy pc-náluk, de persze a gépben nem az a proci volt, amit hirdettek és amiért megvettem. A vásárlás előtt rá is kérdeztem az eladó, de mint kiderült, átvert. Sajnos későn észeltem (op. rendszer, progik, személyes adatok már fent voltak) így amikor reklamáltam és kértem a proci cserét, közölték, hogy arról szó sem lehet, legfeljebb visszaveszik a gépet. Mivel ez számomra nem volt OK, kértem a vételár különbség visszatérítését, de első körben elzárkóztak ettől. Amikor kértem a bolt telefonszámát, közölték, hogy a boltnak nincs telefonja. Itt, a XXI. században. Végül visszamentem, elcsesztem egy csomó órát, benzint. A boltvezető flegma és kioktató volt. Elém tolta az akciós újságot apró betűs részét, mely szerint a nyomdai hibákért nem vállalnak felelőséget. Végül hajlandó lett volna visszaadni 9e Ft-ot azzal a szöveggel, hogy ezzel is már túlfizetett, hiszen a két proci közti árkülönbség 6e Ft. Persze nem ennyi, még náluk sem. Végül lett belőle panaszkönyv. Amikor kértem a felettes vezetőjének az elérhetőségét, nem volt hajlandó megadni. Kiderítettem, írtam nekik mailt, faxot, semmi reakció. Most jön a Versenyhivatal és a Fogyasztóvédelem. Ennyit az extreme digital-ról, az biztos, hogy soha többet nem vásárolok náluk és mindenkit lebeszélek róla. |
|