dejo
2009.01.17
|
|
0 0
90
|
Mint topik indító, hozzáfűznék még egy nagyon megfontolandó dolgot, hogy miért lenne jó politikailag szűz képviselőket küldeni a Parlamentbe!Azért mert ez arra is megoldás lenne, hogy a fél ország Gyurcsányt utálja jobban a másik fele (bevallom én is) Orbánt! ( Sőt az Orbán hívőknek elmondanám, hogy ők tartják Gyurcsányt a miniszterelnöki székben! Ugyanis én és nagyon sok anti-Orbánista Gyurcsánynak jelenleg egyetlen hasznos funkcióját látjuk: Amíg Gyurcsány ül a miniszterelnöki székben addig biztos, hogy nem ül bele Orbán! Szóval én csak látszólag tartozom a Gyurcsány táborhoz, valójában az Orbán ellenes táborban érzem magam otthon!) Ha nem Orbánnal kellene felváltani Gyurcsányt, akár már holnap elzavarhatnánk Gyurcsányt is! Nekem egy csöppet sem hiányozna. Arra meg magasról teszek, hogy melyik a nagyobb hazug vagy melyik árt jobban az országnak! A legjobb az lenne ha egyik sem lenne pozícióban! Mondom az egyik az egyik tábornak, a másik a másik tábornak elfogadhatatlan. Akkor menjen mind a kettő! Lehetőleg a közvetlen talpnyalóival együtt! Ami mindkét pártból még vagy 10-10 embert jelent! A névsor összeállításon lehet vitatkozni, de csak hozzátenni szabad elvenni nem! Így lehet, hogy a 10-10 ember 50-50-re rúg a végén. Ez pedig ismét csak azt jelenti, hogy Politikailag szűz képviselőket a Parlamentbe! |
|