Mumu
2009.01.17
|
|
0 0
2380
|
Gabi,ket megjegyzes.
A magyar állam igen csak banto es nevetseges modon es nagyon hosszu procedura utan tett valamit..oszinten megmondom hogy nem tudom pontosan a meretet de az Orban kormany idejeben volt egy igen banto vita hogy kb. 30000 (?) forintot karatk adni ,nem tudom miert...ha akarod nezz utana..azt tudom hoyg a Nemzeti Muzeumban meg mindig volt a zsidoktol elorzott kep es ezzel kapcsolatban valami birosagi hatarozat..erre nem figyletm od a annak idejen de nagyon sertett a modus ahogy tte az állam amit tett..
Ha nem vállalod az elodok tetteit azt megtehetted,nekem is vannak ketelyeim ,en ugy vezettem le hogy a tolem ismert piszkosagainkat az en szereny lehetosegeimmel kompenzalni akarom es azzon vagyok hoyg ezt a ynilvanosag elott is tegyem hatha vannak meg felebredt tarsaim,lehet neha nevetseges vagy tulzottnak latszik de az a meggyozodesem hogy ebben a katasztrofalis dologban nem lehet tulozni... Visszont ha igy állsz a dologhoz akkor kerlekTe se hozzad fel amai izraeleiknek a generacioval ezeott tortenteket. |
Előzmény: Kobzar (2375)
|
|