djuice Creative Commons License 2009.01.16 0 0 8975
Komolyan nem értem hogy miért csak én szúrok szemet másoknak, talán majd egyszer...
A vélemény az vélemény, mindenki akként kezeli, senkire nem akar itt semmit ráerőltetni, azt mindenki másképp tenné, ha egyáltalán volna értelme...
Az ominózus eset azért kanyarodott ilyen irányba, mert Tube elkezdte hangoztatni SAJÁT véleményét (mint agogy mások is teljes joggal...) Auger kapcsán az új hangipari szerkezetekre vonatkozólag. Én csak azt próbáltam ecsetelni, hogy nehogy már a nyúl vigye a puskát, azaz ne a 15 évvel ezelőtti hangszereket hozzuk ki szintetizátor téren (hangsúlyozottan! nem másról beszélünk) a nyerőnek, mikor mindenben keresztbe lenyelik az újak őket. (ha nem így lenne, ugyan ki volna bolond fejleszteni a gyártók közzül) Az hogy Tube így vélekedik, az egy dolog, az is egy másik hogy itt mindenki jobban ismeri őt mint engem, így neki hisznek legtöbben. Nem is akarok senkivel ez ügyben birokra kelni (jó ürügy a korával és a Hammondjaival, meg a tapasztalataival érvelni), már leírtam 2x, hogy mindenki azzal boldog(ul) amije van...

Biztos vagyok abban is hogy a fórum adta korlátokkal ellentétben, ezt sokkal barátságosabban lehetne megvitatni élőszóban, mint ahogy ezt is írtam már, mert ott egy tekintettel jelezni lehet a nem értés tárgyát ahelyett hogy felesleges varga-betűket futkároznánk egymás után.

Véleményem marad továbbra is ami volt, megtartom magamnak, látván itt mindenki másképp csinálja, de a sértegetésekbe nem vagyok hajlandó belemenni és elszenvedni sem, ez nem embernek való azt hiszem! (akinek inge az veszi magára...)

Szép napot mindenkinek! (Lassan kezdek belefáradni a sok magyarázkodásba)
Előzmény: mokusmisi (8968)