haliho
2009.01.16
|
|
0 0
5775
|
Szia Missparker! A véleményed analógiájára én meg úgy gondolom, hogy az nem zavar, ha valaki sokgyerekes, az zavar, ha ehhez ideológiát gyárt, és felsőbbrendűnek tartja magát ettől.Tökéletesen egyetértünk. A sokgyerekes nem felsőbbrendű, mint az egy gyerekes vagy gyerektelen. Sőt, az is zavar, hogy nyomást gyakorolnak a gyerektelenekre ilyen szinten, mint pl. az idézett cikk szerzője tette. Merészeli megmondani, hogy a társadalomnak hogyan kellene viszonyulni már a magzathoz, erőteljesen támogatva ezzel a radikális abortuszelleneseket, "gyerekbebeszélőket" stb. Mert a magzat szent, az anyára meg elég vigyorogni a villamoson, mert csak az hiányzik neki, a juttatásokat már megkapta. A cikket már a címe miatt sem olvastam el, ha nem bulváros, akkor súlyosan téves, de jól tettem. Ez az ember egy hímtag, már elnézést.Vedd észre, hogy Te is "merészeled megmondani", pl. éppen ebben a hsz-dben. :-) A társadalom arról is szól, hogy mindenki, akinek van véleménye, az m"merészeli megmondani" a véleményét, és ennek eredőjeként alakul ki a jó/rossz közmegegyezés. Vagy mindenki rossz, aki "merészel" más véleményt mondani, mint Te? Szerintem neked is jogod van elmondani a véleményed (én akár egyetértek vele, akár nem), és jó Csermely Péter professzornak is (te vagy én akár egyetértünk vele, akár nem). A tolerancia nem nehéz tudomány szvsz. :-) Az ürge - a hímtag :-) - amúgy biokémikus professzor, nemzetközileg is elismert kutató, és szerintem sok mindenben igaza van. :-) halihó (egy másik hímtag, aki "merészeli megmondani a véleyményét", pedig ráadásul nem is biokémikus professzor.... :-)) |
Előzmény: missparker (5774)
|
|