carlin Creative Commons License 2009.01.16 0 0 116
Köszi!
Nálam is van mély almon,de a rácsosnak lényegesen egyszerűbb a takarítása és ez kb.100 nyúlnál nem utolsó szempont.Mivel dolgozunk, a fiam suliba és a helyük minden nap takarítva van.Így is napi másfél órát vesz igénybe a nyúl,+ a többi állat.
Attól,hogy a nyulaid megfáztak,nem hiszem,hogy tartanod kell,mert írod,hogy tettél alájuk "pihenődeszkát".Én még + fiaztatóládát is tettem be,hogy belemenjenek,de a bak abba piszkol,így kivettem.Csak a ládába járt a dolgát végezni.Egyébként nem csak mende-monda,hanem valós,hogy a nyúl jobban bírja a száraz hideget,mint a meleget.
Természetesen mindent elkövetek azért,hogy a hideg okozta esetleges károkat enyhítsem.Egyébként nálam még a törpe nyúlak is kint vannak és tegnap előtt fialt is az egyik,de ha jó az anya,tép elég szőrt,akkor semmi gond.Ráadásul teljesen zárt ólban vannak és még a helyük is fóliázott.
Az evésükről annyit,én is úgy vagyok vele mint Te ,hogy életükben próbálom a legjobbat adni nekik.Szeretem őket,de a húsukat is.Azért elég sokat elvisznek tőlem,tehát ezzel nem csak én vagyok így.
Előzmény: Texas Chris (115)