na most még mielőtt kidőlök, mesélek. :) szóval szép időnk volt, meg el is fáradtam az 5 nap alatt. meg volt állandó síelőstársam is. :) az egyik felnőtt kísérővel (legyen E.) haverkodtam össze.megengedte hogy tegezzem :) a második naptól kezdve együtt lógtunk :D forralt boroztunk, mikor már átfagytunk, meg hülye poénokat sütögettünk :D soval élveztem :) félelmetes, hogy mennyire egy rugóra jár az agyam vele. xd viszont vissza vágyik a szívem...viszont néha egy-két dolog elbaltázta a kedvem. a hét közepén nagy nehezen felmerészkedtünk a hegycsúcson levő pályákra, oszt arra jött az egyik szervező tanár, és minden áron leakart vinni minket egy nagyon meredek pályán. oszt amikor nem engedtünk az unszolásának, akkor meg berágott..tökre felhúzott, hogy olyat akart rám erőltetni amit nem akartam. füstölögtem is az új pajtásomnak, hogy ilyen nincs. meg ugyanaz a szervezőtanár folyamatosan epés, megjegyzésekkel tarkította a mondanivalóját, ha hozzám szólt. mert a hegyre is nem vele, hanem a szálloda jóképű síoktatójával mentünk...de megérte..már csak a látvány miatt is. ;)
ma meg mentünk E-vel a tesitanáriba, hogy megnézzük a kinyomtatott képeket. oszt az egyik képen valami bolondos arcot vágott, én meg megjegyeztem hogy biztos sok volt a "tea" (mi a forralt bort hívtuk teának,de sztem erről nem sokan tudtak) azt erre olyan rosszindulatúan megszólalt a tesitannő, aki szervezte az utat, hogy én ilyet nem mondhatok. kicsit leakadtam. lehet holnap bokán rúgom, és megkérdem, hogy most van-e valami baja. meg ilyen, hogy mesélem Fanyunak mi volt, erre megszólal, hogy hallotta, hogy összehaverkodtam E-vel. na már most ezt E. nem újságolhatta neki, mert nem szoktak beszélni. úgy a tesitanárnő a gyanúsítottam. ez hülyeség hogy nem mondtam volna el a Fogadottnak...neki mindent elmondok. max nem egyszerre. rossz, hogy más mondta el, valszeg nem jó indulatból, hanem hogy megnézze mit reagál a másik. imádom a tesitanárnőt, de túlzásba viszi most. morr...