Hali,
na ez a GTR szep, ez az egy szin tetszik meg a felni is jo hozza ez igy a jo.
hat igen, a quattrot en is elvezem...
Az 599 viszont hatso kerekes, elvezet volt ma menni vele a mocsokban, de elveztem, kanyarokban ovatosan meg lehetett faroltatni. Elhiheted hogy neztek az emberek, a kocsi fekete lett a latyaktol, belseje meg vaj szinu... Neztek emberek rendesen :D
Van masik kocsi, de azt a baratnom hasznalja, az is most zsir uj auto Audi A5 3l TDI, VW-t csereltuk be ra. Birom a kocsit, de a ferka utan nem akarok masba ulni!
Hazajottem az volt elso, hogy kocsit lemostam a garazs elott melegvizzel, megszaritottam aztan begurultam a garazsba... Igy szerintem nem fog megartani neki ez a sos trutyi, mert minden este lemosom. Garazsban meg rateritek ilyen ferraris ponyvat meg a belsejere is aztan meg a por se megy ra... Meg a belseje se lesz koszos annyira, mert van nalam egy rongy aztan mint ma pl ha koszos a cipom beszallas elott attorlom a cipot hogy lemenjen rola a mocsok... Lehet kicsit tisztasagmania... A garazsba meg raktam felulre ilyen hosugarzot, aztan kb ilyen hidegben is 5-10 fokon tartja a garazst. Szoval jo helye van
Lottem delutan par kepet emailbe mindjart kudom