Mumu Creative Commons License 2009.01.14 0 0 2316

tudom  az inszinuacio kedvenc eszkoze annak a bizoynos retegnek akinek nincs mas erve ..hogy ket  replika utan kutason szemelyes okokat az ervelesek mogott.. stereotip magatartas.

Azert egy kis kulonbsegre fehivnam a figyelmedet: a mai emigransok (tehat nem a regebbiek,mi a mostani helyzetrol beszelunka regin nem tudunk valtoztatni)A mai zsido emigransok a sajat orszagukba mennek,a sajat kulturajukal egyesulnek ..bevalom hogy ez is teoretikus mert lsokuknak  nehezsegeik vannak vele.. a  huntingtoni crash  peldaul akkor erzodik mikor egy kiskoru  a muszlimcsaldbol legyeen ez  nem regen Nemetorszagba vagy Svedorszagba megoli hugat mert  nemet,sved fiatalemberrel  jar...azert  ha lehet kiskoru mert oket nem lehet anynira megbuntetni ...

De ez sem 100%-os, baratikorombol egyik osztrak ugyesz felesege egyiptomi,baratom attert  az iszlamra es kitunoen megvannak a ket kulutruraban..de ez meg most sajnos kisbbseg...ugyan iylen pozitiv pelda a francia maghrebi eredtu intellektualitas, vagy mostpeldaul Roterdam amrokkoi szarmazasu polgarmestere..de ok beolvadtak a honi kultiraba..zgy mint a szidok mar evszazada.. azert lett gazdagabb a amygar tudomany es k8ultura az o hozzajarulasokkal. Mar egyszer leadtam a magyar kultutra es tudomany jelles zsido szarmazasu kepviseloi nem teljes listajat..ha kell kikeresem ujra a konyvek kozul ahol   ezt megtalaltam..

vegul is   ujra megakarom erositeni  itt a meggyozodesemet (amely senki masra nem kotelezo)  hogy minden terroszervezetet es minden terroristat meg kell semmisiteni , csak aztan lesz  realis a beketargyalas..valamikor ezt irtam mikor egy zsido fa natikus,mar nem tudom nevet megolt Hebronba  egy sor muszlimet .. s epepn igy irtam Kahan rabbi fanatikusai ellen

Előzmény: Kobzar (2312)