ronkovics86 Creative Commons License 2009.01.14 0 0 10503

Nem tudom, pedig jó címre küldtem szerintem. Az újra, meg háromszor meg is néztem. Igen, úgy emlékszem, zenélt, de hogy komoly zenét vagy Enyát raktam hozzá, azt már nem tudom. :-(

A téllel kapcsolatban: igen. De simán szeretem a hideget is. És tegnap volt időm pl. megtapasztalni is, amikor a busz lerobbant, és gyalog mehettem haza több száz méteren keresztül. :-DD Tetszett!

Ma meg ez az ónos eső esett, aztán megint gyalogoltam egy fél kilométert, és csak egyszer tanyáztam el. :-DD Felháborító, hogy a mellékutakkal nem foglalkoznak. Letakarítani, homokkal felszórni luxus... :-)

Ja, néha azt hiszem, hogy nem lesz mit csinálni. De aztán mindig van mit. De felnőtt ember vagyok, aztán félni kell, na. :-DD Mások is ezt csinálják.

Finom lett a süti, de már alig van belőle, mert előbb elkezdődött a fogyása. :-DD Amit postára adnék, abból már lehet, hogy nem ennél, mert ha nem eszik meg a postai folyamatok során, akkor a "gyors" posta biztosan addig szállítgatná a sütimet, amíg kiszáradna, és csak utána kézbesítenék. :-) Egyébként postáról semmi rosszat nem szóltam! :-DD

És veled mi újság??? Angel még síel?

Jelentkezzetek!

Puszi: Roni

Előzmény: Neith (10502)