Nem tudom, pedig jó címre küldtem szerintem. Az újra, meg háromszor meg is néztem. Igen, úgy emlékszem, zenélt, de hogy komoly zenét vagy Enyát raktam hozzá, azt már nem tudom. :-(
A téllel kapcsolatban: igen. De simán szeretem a hideget is. És tegnap volt időm pl. megtapasztalni is, amikor a busz lerobbant, és gyalog mehettem haza több száz méteren keresztül. :-DD Tetszett!
Ma meg ez az ónos eső esett, aztán megint gyalogoltam egy fél kilométert, és csak egyszer tanyáztam el. :-DD Felháborító, hogy a mellékutakkal nem foglalkoznak. Letakarítani, homokkal felszórni luxus... :-)
Ja, néha azt hiszem, hogy nem lesz mit csinálni. De aztán mindig van mit. De felnőtt ember vagyok, aztán félni kell, na. :-DD Mások is ezt csinálják.
Finom lett a süti, de már alig van belőle, mert előbb elkezdődött a fogyása. :-DD Amit postára adnék, abból már lehet, hogy nem ennél, mert ha nem eszik meg a postai folyamatok során, akkor a "gyors" posta biztosan addig szállítgatná a sütimet, amíg kiszáradna, és csak utána kézbesítenék. :-) Egyébként postáról semmi rosszat nem szóltam! :-DD
És veled mi újság??? Angel még síel?
Jelentkezzetek!
Puszi: Roni