Kiskukacka Creative Commons License 2009.01.14 0 0 19391

Szia Georgina,

Koszi a valaszodat.

Kiegesziteskent hozzatennem hogy: a hotelben osszesen 40 szoba van, es a hotel egy eldugott kis telepulesen van. A fo profiljuk a csapatepito 'ceges' rendezvenyek, vagy kis csaladi lovacskazas.

Minket nem zavarna ha a szobakat ertekesitenek masnak (mivel egy rendezvenyterem es etterem van csak, ezert nem fordulhat elo hogy a szomszed komuvestalalkozorol megjelenik 70 ferfiember palinkat keresve), de egyelore nem felajanlottak a szobakat nekunk, hanem kozoltek hogy ezzel egyutt van csak rendezveny.

A jovedelemkiesessel sem ertek egyet: ezek szerint a magyar vendeglatosok inkabb elzavarnak egy millios bevetelt ami bejon egy eskuvobol kb, minthogy bejojjon az egymillio az eskuvobol es meg 2-300ezer a szobakbol? Szamomra ez dobbenetes...

Raadasul, mi a garancia arra, hogy 100%-os a szobakihasznaltsaguk azon az esten? Mi van ha amugy maximum 5 szobat ertekesitenek, nekem meg el akarjak adni mind a negyvenet a biztonsag kedveert.

Az egyik baratnom azzal ervelt hogy en sem szeretnek az a vendeg lenni aki hajnal haromkor megy le a recepciora hogy nem tud aludni az eskuvo miatt. Ezt is megertem, de ha foglalok valahol szobat akkor elvarnam a hotel alkalmazottol hogy kozolje velem hogy van szabad szobajuk, de szombat este eskuvo van a nagyteremben, tehat zaj elofordulhat. Akkor meg majd en eldontom hogy akarok-e menni, vagy sem.

Letszamban meglennenk boven, de nem tudom azt mondani a rokonsagnak hogy akkor fejenkent mindenki meg kapjon elo egy 10est az ejszakara - nem az a csaladprofil.

Megneztem a honlapodat, de latom hogy te Kelet Magyarorszagon mukodsz - mi a Dunantul kozepen vagyunk...

Előzmény: Vnegina (19387)