Az oklevélre bontunk pezsgőt, de nem előre :-) Grat hozzá, majd ha a harmadik is meglesz... ;-)
No a buborék kérdés: sajna nem mentem bele az vízben oldott gázok lehetőségének, és tuti nem hidrolízis folyamata megy végbe (amúgy lehetne egy laza kis hidrogén gyáram lent a pincében és már csak le kellene választani). Hiába hűl vissza az bizony nem lesz oldott állapotban megest. A gázkazánomban nagyon hamar rücskösödött a víztér belseje, és ezért van ez a gond. (tehát csapnivaló anyagból készült).
Hidraulika cső fémköpenyes verzió: szerintem egy jól szigetelt ajtó többet ér, én még mindig ennél a verziónál tartok (1.0). A cső amiről szó volt szilikon belső, majd üvegszál és rajta vulkanizált gumi volt...de ez most legyen indiferens.
A buhera az itt is megy nem kell aggódni :-) szerintem aki itt van az mindenki a legjobbat akarja kihozni a rendszerből ez nem kérdéses, és ahhoz ez kell.
Nekem nincs fémbélés a vegyes oldali kéményemben, ezért a petrós spongya nekem halál lenne, és bélésről szó sem lehet, mert akkor nem lenne az átmérőm elegendő, csak egy teakályhára.
Tamás