Szép jó estét mindenkinek!Hát itt tényleg nagy válság van,ha egész nap a gépet nyomjátok!!Aztán még újj hozzászólók is vannak!!
GPS:Te tényleg sok mindenhez értesz,de azért belekveredtél pár dologba!Pl.Nem mindegy,hogy egyhelyben dekkolsz azzal a lakóval egész nyáron vagy húzod-vonod az úton oda-ahova!Miért?Mert a Te elképzelésed szerint megcsinálod a szekrényeket bútorlapból ami a 12 db-nál olyan súlyú lesz,hogy az iszonyat.Gáz rugó stb.Na most azzal a bódéval amit vontatunk ilyet nem szabad csinállni,mert ott a sok kicsi sokra megy!Minden kiló számít!Ha majd szétszeded a szekrényeket akkor meglátod,hogy azok az ajtók szimpla rétegelt lemezből vannak ami 4mm-es és fenyő léc van belülről körbe a merevítésnek,hogy minél könnyebb legyen összességében.Álltalában csak azt az ajtót bélelik ki belülről is rétegelt lemezzel amelyik látszik a másik oldalról is,ha kinyitod.
Sajtmedve:Te meg szerintem nyugodtan béreljél 1 lakókocsit első nekifutásra,mert akkor még mindíg csak 20-30 ropi fogyott el nem a milliók,aztán kiderül,hogy nem is ilyen lovat akartál!De szerintem a méreti igényeidet egy kicsit vedd vissza,mert az a Vektrának sok lesz!Nem a lóerő fog hiányozni,mert az bőven elég.Viszont gondolj bele 1 lejtőn amikor egy ugyanolyan vagy egy kicsit nehezebb bódé jön mögötted és a ráfutófék ellenére tol,mint az állat befelé az árokba!!Aztán régebben írtam a nyári tapasztalataimat (mert én is még kezdő vagyok)az idei kirándulásaimról.Hát az meg nagyon nem mindegy hogyan pakolsz a lakóban!Nem véletlenül adják meg a vonóhorog max.terhelését!!!Ha túl sok van elöl akkor rángatja az autót,ha meg hátul van sok akkor felemelheti az autó hátulját egy huppanónál és ugye elképzelhető,hogy mi történik 2 keréken amikor nem ér le a hátsó!A ráfutófék nevében pedig benne van hogyan múkodik:amikor fékezel utólér ,,ráfut" az autódra és egy szerkezet megfékezi a lakót,hogy ne toljon be az árokba.Tehát saját fékrendszere van!
Az biztos,hogy ha egyszer megpróbálod mérgezést kapsz tőle!
Aztán még 1:a ,,BÓDÉ" szó le van védve azt csak az én engedélyemmel használhatjátok a megfelelő apanázs terhe mellett!!!-mivelhogy annakidején megszóltak,hogy a LAKÓKOCSIT leBÓDÉ-ztam.Azóta már egyre többen használják!(örömömre)