Hali!
A Digi aláírásívet anno én és egy másik lakó vittük körbe(ami még a mai napig megvan ha kell valakinek aki folytatni akarja írjon),de anno a Digi nem lépett semmit!
A fűtéselszámolásról csak annyit,hogy van olyan lakás ahol nem mér az óra,és ezt a lakó többször jelezte is a kk. felé,de nem történt semmi!Ez csak egy lakás amiről tudunk,mert becsületesen szólt a lakó,de hány ilyen lehet?!Tehát a kk. ismét valótlan adatokkal számol,arról nem is beszélve,hogy olyan egyszerű dologra sem képes mint pontosan leolvasni az óraállásokat(pl. az enyémet sem olvasták le rendesen),így bizonyítva mennyire alkalmatlan az itteni feladatok ellátására!Az csak hab a tortán,hogy az szvb megint nem kapta meg (határídőről nem is beszélve) az elszámolásokat!Egyszerűen enm értem miért vannak még itt(ráadásul horror árért)??
Tudtom szerint az O.cs a mai napig több millióval tartozik a háznak!
Ha mindezt összerakod kijön a fütés és melegvízdíj!!!
Az ajtónkat mi leszigeteltettük(kb 9-10 ezer FT,és a házban már többen így cselekedtek),így az most szinte az összes zajt megszűri(tudni kell,hogy az ajtó belül üreges és csak félig van szigetelve)!Ha kell a szigetelős cégnek is megadom a számát.
Bocs ha hosszú voltam,de már kezd betelni a pohár!
Üdv Keri!