Tartomo Creative Commons License 2009.01.13 0 0 132

Persze. 20 éves vagyok, bár 17 nap múlva már 21 leszek. Hortobágyon lakom, Debrecentől 36 km-re. Itt van a híres Kilenclyukú híd nálunk:D

Hát igen, már  párszor eszembe jutott, de majd csak akkor költözök el, ha lesz rendes munkám, és jó fizetésem, mert kertészmérnöknek tanulok, és  nem tudok meglenni a kert nélkül. És már most megfogadtam, addíg nem költözök, amíg nem tudok  venni egy   házat. Nem lakást, hanem kertesházat, mert ha már hitelt kell felvennem(mert kell sajnos úgyis, hacsak nem nyerünk a lottón :P ), akkor olyat veszek, amit nem akarok majd  elhagyni pár év múlva. Ráadásul olyat szeretnék, ahol  a kert nagy, nemcsak azért mert  sok lehetőséget adna, hanem, mert van egy kedvenc kutyafajtám(afgán agár), és szeretnék a tenyésztésükkel is foglalkozni, és mivel agárféle kell a hely a lemozgatásukhoz. Igaz, ezt a kutyafajtát csak lakásban lehet tartani, mert  a hosszú szőre nagyon érzékeny, és ahhoz, hogy kiállítási minőségben tudjam tartani ahhoz nem engedhetem ki őket napokra az udvarba, csak néhány óráról lehet szó. Szeretnék egy kis nyárikonyhaszerűséget mellép ahol a kutyáimat tudom majd a kiállításokra felkészíteni. Persze a kert, a ház, és a további elképzelések  hosszútávúak, mert nem megvalósíthatóak egyszerre, a piszkos anyagiak miatt ugye. De a kutyák, vagy 1 kutya  lesz az első, mihejst lesz saját házam, mert annyira szeretnék már egyet, csak a lakásban tarthatósága miatt anyáék nem engedik. Pedig nem hullik a szőre, a heti fürdetéstől pedíg  nincs kutyaszaga.  Na mindegy, ez már más topik témája, de mint topikgazda megengedem a témát :D :P Éppen ezért be is mutatkozom kedvenceimmel, sajnos egyik sem az enyém, pedíg de jó lenne(sóhajtós smiley)...:D

Tényleg ketten maradtunk, és ha valaki benéz,  a képeim után nem is jönnek ide többet, mert azt hiszik  rossz topikot nyitottak meg :P
Előzmény: sokoldalú (131)