Cute Creative Commons License 1998.11.12 0 0 4
Szodaviz,

En a Nepszabadsagban olvastam errol eloszor, majd a Magyar TV-n a hiradoban hallottam rola, es kesobb az RTL klub aktak c. musoraban. Ha nincs TV-d, akkor probalkozz a Nepszabi site-al, az archivumban biztos meglesz. Elvileg minden cikket feltesznek online.

alec,

Sajnos azon haborodtam fel, hogy nem egy-ket nagyszajurol volt szo - mindig vannak debilek - hanem egy egesz falurol, es az osszes polgarmester jeloltrol. Arrol is aki vegul megnyerte a valasztasokat, azzal az igerettel, hogy marpedig megakadalyozza, hogy csaladi hazban lakhassanak az "orult gyilkosok". Lattam a kozvetitest a falugyulesrol, a nep egyemberkent kialtozta, hogy ide pedig "ok" soha...

Foti,

Azert tahoztam, mert kikeltem magambol. Az a baj, hogy a homo politicus pont a tudatlanokra epit. Az egyik topicban vikoca javasolta, hogy az mehessen csak szavazni, aki meg tud felelni arra a kerdesre, hogy pl. mi M.o. allamformaja...

Sajna egyebkent szerintem szerepet jatszik az ugyben az is, hogy az utobbi idoben egy csomo gyilkost felmentettek azert mert allitolag nem beszamithato. Nem hiszem, hogy az esetek megszaporodtak volna, (egy honapon belul tortent, hogy egy tenyleg skizo lelotte a pszichiateret, mert nem viszonozta a szerelmet, illetve a Rapcsak Annamaria ugy), inkabb szabadabb a media, hogy errol beszeljen, tajekoztasson, es persze szenzaciohajhaszabb is.