Szia!
Örülök, hogy tetszik kertem. Tényleg próbálom elérni, hogy jó színes legyen. Elmondom nektek, hogy én használom a képeimhez a fotoshoppot, de csak élesítésre, és az eredeti színek visszahívására. Hiába van jó gépem, látom, hogy a színek visszafogottak, illetve nem olyan jó élesek a képeim. Ilyenmklor jön a shopp, és csak egy kis szintállítással, meg némi fényerő/kontraszt állítással máris eredetiben pompáznak a növényeim. Nagyon irígy vagyok ám, mert van nyírfád!!! nem is egy. Én nyírfamániás vagyok, de anyáék nem akarnak több fát az udvarba(meg semmi más növényt már), mert ha elköltözök itthonról, akkor nem lesz aki gondozza őket , mert mindketten a vendéglátásban dolgoznak, így csak este érnek haza, és 9-6ig dolgozik pl. anya, és utána már nincs kedve kint szöszmötölni a kertben. Apa pedíg konyhafőnök, ő még anyánál is többet doklogik, vagy 7től 4ig, vagy déltől 10ig.Nincs ünnepnap, vagy ilyesmi, mert náluk akkor van forgalom, minr az étteremben, mind a múzeumban, ahol anya van. Szabadnapjukon 1/hét, nem hiszem, (sőtt tudom), hogy reggeltől estig kint szeretnének bóklászni. Elég sok időt töltök kint a kertben. Ha jó idő van mindíg kintvagyok. Úgy napi 3-4 órát vagyok kint, ebből a fele az aktív munka, a többi meg csak nézegetés, bóklászás. Heti 2x fűnyírás, minden este locsolás minimum 1,5 óra. A locsoló eyébként naponta megy órákat, mert ide-oda teszem. nagy segítség a fúrott kút, mert nem győznénk a vízszámlát az tuti:D