BIMMERman19 Creative Commons License 2009.01.11 0 0 2529

Egyet értek veled csepel1951.Engem is sokszor idegesítenek a huligán hülyegyerekek az utakon!Mindegyik azt hiszi, hogy ő a Colin Mcrae, k'rvára tudnak vezetni, sosem hibáznak.Ráadásul legtöbb esetben olyan f'stalicska autókkal, hogy arról még a hülye is tudja hogy nem arra való!Kihozza édesanya vagy édesapa Astráját, Yarisát, Thaliáját(pláne) és vagánykodnak.De egyáltalán kit érdekel, hogy mit csinálnak?Örüljenek hogy juk van a seggükön!Addig rajoskodnak amíg rommá nem törik a kocsit, vagy rosszabb esetben SAJÁT MAGUKAT!!!!!!!

Amit most írok kicsit nagyképű lehet néhány embernek, de leírom:

Én nemrég múltam 19 éves.12 éves koromban édesapám építtetett nekem egy 1.3-as Ladát rallysprint versenyre.Később kapott egy izmosabb 1.7-es tuning motort.Azzzal jártunk versenyekre több mint 6 éven keresztül.Faterom célja ezzel az volt hogy mire a jogosítvány megszerzéséig eljutok, megtanuljam kezelni az autó, ráérezzek az autóvezetés rejtelmeire.Természetesen jött a nagyokos kamaszkor és velem is elszállt a ló!Több kupát is szereztem 2., 3. hely de még többet akartam.Azt hittem 100%-ban ura vagyok az autónak.De egyik versenyen csúnyán megtörtem az egész bal oldalát.ANNYIRA MÉG SOSEM VOLTAM KÉTSÉGBE ESVE, mint akkor.Pedig csak egy fenyőfa bánta és egy 20éves Lada fél oldala.

MI LETT VOLNA, HA:

-az egész kint a városban történik?

-az a fa nem egy fa lett volna, hanem egy EMBER?

Azóta nem vezettem a versenygépet.Nem is ültem benne, pedig már jó másfél éve történt.Úgyérzem felnőttem a feladathoz.

Édesapám felismerte bennem a felelősségérzet létrejöttét.Utólag derült ki, most mondta el:célja mindezzel, hogy engedte hogy versenyezhessek, az volt hogy kialakuljon bennem a felelősségtudat ami annyi emberből hiányzik.

Most egy E36 325Ci-t vezetek.Útcán.Igen erős, mondanom se kell.Jóval erősebb mint a Lada volt.

De tiszteletben tartom az erejét, TUDOM HOL A HATÁR!!!!!FELISMERTEM A SAJÁT HATÁRAIMAT

Előzmény: csepel1951 (2528)