De egy kis valódi (!) mélyhütő-kapacitás nem árt azért, ha van.
Én nagyon komálom az ilyen-olyan gyorsfagyasztott mexikói, tavaszi, brokkolis, stb. gezemicéket - de házilag is előregyártok néha egy-egy félkész-dolgot....későbbi felhasználásra.
Halászlé-alapot, pörkölt-alapot ...vagyis az időigényes elkészítésű dolgok nagyon meghálálják ám - ha kiporciózva, tégla-formában figyelnek a mélyhütőbe
Pláne, hogy egy hosszabb idejű semmittevésbe annyira el lehet fáradni ott a parton - hogy mindenhez van kedve az embernek - csak kaját kotyvasztani nem.
Olyankor előkapok egy-egy ilyen-olyan "
téglát" - és percek múlva már gőzölög is a finom "
házikoszt"
Na ezért hajtottam én rá arra, hogy egy legalább 10-20 literes (valódi) mélyhűtő rekeszem is legyen (-20°C-os) ...mert ami a 3-éltűnek is van, az max. jégkocka-gyártásra való, de mélyhűtött kaja-tárolásra már nem nagyon.
.