GPS Creative Commons License 2009.01.11 0 0 1649

De egy kis valódi (!) mélyhütő-kapacitás nem árt azért, ha van.

Én nagyon komálom az ilyen-olyan gyorsfagyasztott mexikói, tavaszi, brokkolis, stb. gezemicéket - de házilag is előregyártok néha egy-egy félkész-dolgot....későbbi felhasználásra.

Halászlé-alapot, pörkölt-alapot ...vagyis az időigényes elkészítésű dolgok nagyon meghálálják ám - ha kiporciózva, tégla-formában figyelnek a mélyhütőbe

Pláne, hogy egy hosszabb idejű semmittevésbe annyira el lehet fáradni ott a parton - hogy mindenhez van kedve az embernek - csak kaját kotyvasztani nem.

Olyankor előkapok egy-egy ilyen-olyan "téglát" - és percek múlva már gőzölög is a finom "házikoszt"

Na ezért hajtottam én rá arra, hogy egy legalább 10-20 literes (valódi) mélyhűtő rekeszem is legyen (-20°C-os) ...mert ami a 3-éltűnek is van, az max. jégkocka-gyártásra való, de mélyhűtött kaja-tárolásra már nem nagyon.
.
Előzmény: fekvőrendőr (1648)