Engem többek között pont a feltört B4 szoftver által okozott katartikus koncert-élmény vezetett rá arra, hogy egy B3 nélkül nem lehet teljes az életem. Vittem a asztali PC-t, le is fagyott koncert közben, stb., de amikor működött, akkor csodálatos volt. Azóta, ha tehetem, csak Hammondon játszom, és havonta többször tehetem :)
Digitális csodakütyük szóbeli(!!) ütköztetése számomra kicsit olyan, mint amikor azon vitázunk, hogy a Cola Light vagy a Cola Zero a finomabb, mikor valójában a régi jó cukrós kóla a legjobb, és persze igazi kólát már senki sem ivott, amiben még koka kivonat is volt....
A digitális technikának minden létjogosultsága megvan ott, ahol az úttörést hivatott elősegíteni, azaz sosem hallott hangzásokat, zenéket hoz létre vele valaki. De nullákkal és egyesekkel szerintem nem lehet zenélni, én még a kedvenc digit hangszereimet is megunom kb. fél óra alatt (és nem is győzködök róluk senkit, főleg nem hosszú oldalakon keresztül), és ez egy szakadt pianínóval, vagy egy hammond orgonával még em fordul elő velem sosem....