djuice Creative Commons License 2009.01.10 0 0 8919
8917-nél az első sorban a feltételek felvételek akart lenni, pardon! :)
------------

Nézd trambi, néhol nagyon nagy butaságokat írsz.
Ott van a már említett Zawinul nagymester! Mindig is a fejlődés/fejlesztés élén állt. Ezenkívül van jópár tehetséges és szorgalmas ember, igen a lakodalmi/egyéb zenészek akik ilyen automata zeneszerszámokkal kereseik a betevőt, mert már a basszusgitárost, a dobost stb nem fizeti meg a One Man Band mellett senki. Ennek ellenére pl, a szintihegyeket használó nagyoknál sem látom, hogy seggberúgnák a zenekari tagokat, mert így egy dobozzal is lehet koncertet csinálni... Badarság!

Itt a múlt évtizedben elszaporodott mindenféle diszkós dj és egyéb zenésznek nem nevezhető önmegvalósító egyén miatt kezdtek dömpingbe a gyártók, valamint mikor a pc-s játékokon nevelkedett generáció, kitalálta, hogy akkor ő is tud mp3-ból dj sztár lenni... a gyártók meg kezdték támogatni, mert így az addig nem szükses hangkártya hardvernek új piacot lehetett találni.
Én 98-ban kaptam az első Pc-met és vígan megvoltam a DOS-os pc-csipogós játékokkal. Aztán láttam mikor unokatesóm 18 ezerért vett egy Soundblastert és a vele jövő akkori minőséget... CD-írás szintén akkor futott fel... szóval sokak indultak el hasonló módon és kötöttek ki tőlem eltérően a Reason/Frutyloops stb. csörgő-börgő csodáknál.
Ja és említhetném a warez jelenséget: ki bolond 2 milliót adni egy Hammonért mikor ott a feltört B4 verzió a neten ha valakinek olyan álmai lennének....
Hosszú história ez. :)

ui. a Bösen 290-et tekintve nem tudom mi az igazság, csak annyit hogy 2.90cm hosszú modellt takar az elnevezés. Miskolc, Egressy Béni zeneiskola -> meg lehet nézni és legfőképp hallgatni! (és nem a legmenőbb zeneintézmény az országban! Imperial modell meg a dorozsmaiéknál van) Szó sincs semmilyen VST hangkönyvtárról!:)
Előzmény: trambi (8918)