Máxem, a kép mellett bal oldalon kattints a 'beszúr'ra.
Normál esetben én is azt mondanám, hogy légy kitartó és várd meg amíg éhes lesz, de tényleg kicsit picike. Saját tapasztalat alapján azt mondhatom, hogy, ha egy kutya rászokott a házikosztra, az jó eséllyel válogatós lesz. Én kölyökkorban nagyon szigorú vagyok, és kizárólag száraztápot adok, aztán felnőttként sajnos elkényeztetjük őket, és nem is nagyon kérik a szárazat, ha magában van.
Érdemes kipróbálni a kutya Béres cseppet, (nem is nagyon drága) bár nem ez az indikációja, de az egyik mellékhatása, hogy fokozza az étvágyat.
Moya, talán azért mondják, hogy áztasd a kaját, mert úgy nem olyan mohón eszik, és nem eszi könnyen túl magát. Mert, ha szárazan adod, ugye akkor is iszik rá két litert és ugyanakkorára megduzzad, csak akkor esetleg úgy gondolja, hogy több befér. De felnőtt kutyák nem annyira szeretik. Meg fogaknak sem ideális. Gyomorcsavar ronda dolog, nagy mázli (gondos gazdi) ha 80000 Ft után élő kutyát kapsz vissza. Ezért nagyon komolyan kell venni, hogy kaja után 2-3 óra teljes nyugalom.