djuice Creative Commons License 2009.01.10 0 0 8914
Nem akarlak/akarok senkit megsérteni, 9 éve van Korg Trinity a családban. Az Sg-proX még abban az időben jött ki, havernak volt is de maximálisan nem a hangja miatt, hanem mert akkor kevés 4 zónás midi kontroller volt és a billentyűje kiválló, Yamaha mechanika! Hangja a Tri-ből származik, élettelen vékony hang. (aki ezt nem hallja valószínű nem hallott még 290-es Bösendorfert, Steinwayt a kezei alatt! Szerencsére én elég sokat és épp ezért vagyok nagyon magas mércével mérő ha zongoráról van szó.) Nem véletlen hogy a Tri-be is rögtön kihozták a 8mb sampling bővítőt, a Mega Piano mintákkal... Mondom, a színpadi dolgok nagyon csalók lehetnek mert hiába mutat a kamera valamit, a háttérben ki tudja milyen samplerből szólnak a hangok...

Az pedig hogy valakinek több Hammondja van otthon és falaci hegyek :) és egy szoftver B4-et összemér vele (ráadásul jónak megítélve) szerintem kevésbé releváns mint akár egy Technics hi-fin szerzett tapasztalatok (ami ugye abszolút nem kizárólagosan értendő), előbbin egyébként én magam is csodálkozom, a szintén magas minőségű orgonahangi elvárásokat támasztókat ismerve...
Mindezt, javaslom ne kontársággal hanem inkább a merőben más elvárásokkal és ízlésekkel magyarázzuk ha lehet.
Előzmény: posaunist (8912)