Mumu
2009.01.10
|
|
0 0
2200
|
Meg mindig nem valaszoltal a praktikus es aktualis kerdesre es igy a tobbi politikus kolteszetnek nincs szamomra erteke.. minden mas humanista elkepzeleseddelt termeszetsen egyett ertek ..a baj..ez a franya szubjektivitasod..
Megkertem a moderaciot ertekelje hsz-eidet es igy a schh-.. et is. A lehetosegiemmel tiz eve megprobaltam elkeritve egy helyet talalni nektek higy minden borizu bekilatasokkal szemben nyugodtan vitazatok..egy gentlemn tarsasagra gondoltam es a vérbö es vitakepsnek tartott tarsaimat hivtam meg abban a remenybe hogy peldat adhatunk ...ezert meg ma is a tokeletes szolas szabadsag hive vagyok mert vélem hogy a masik oldaknak lesznek-vannak ervei es azokkal egyutt kijon valami amit targyilagosag kozelinek nevezhetunk.. nem lett igy.. a szerencsetlen gyololkodes ami mint valami epidemia elfogja nalunk az embereket,partosag es ravasz - hazug propaganda jellemzi most a mi klubunkat is.. Ezentul nem akarom kivonni semmikepen a hszeket az altalnos kritika elol es buntetesekbol.. |
Előzmény: eke (2195)
|
|