Very Little Gravitas Indeed Creative Commons License 2009.01.09 0 0 942
Nem néhány tekintetben, hanem kizárólag azt. De mindegy, tulajdonképpen nincs jelentősége. És is átöltözöm úgy ezer posztonként, mert utálom a rám tapadó kullancsokat (szívünk királynője, geszthi olvtársnő le is fikanickez minden alkalommal), szóval én aztán tényleg nem vagyok híve a hozzászólásszám-fétisizmusnak. De azt sose értettem, hogy amikor valaki kőkeményen pártosan agitál, miért érzi szükségét, hogy átlátszó módon bizonygassa a függetlenségét. Én a rendszerváltás óta hajtogatom, hogy ettől az egész mocskos posztkomcsi bagázstól meg kéne végre tisztítani a közéletet (előtte meg ugyanezt csak a poszt- előtag nélkül), de soha (itt sem, semmilyen nicken) nem jöttem azzal, hogy "pedig én már szavaztam az MSZP-re is", dehogy, törjön le a kezem, ha valaha is szavazok rá! Nekem sincs semmi közöm a Fideszhez, de kerek-perec megmondom, hogy őket látnám szívesebben kormányon, rájuk is fogok szavazni. De a középen állást nem hangoztatni kell, az szart sem ér. Amikor zividivi szerint "liberális nemzetáruló vagy", egy baloldali fika szerint meg "tapsikolsz a bálványodnak", na, akkor lehet, hogy valahol ott vagy középen.

De eleget püföltem a szart, meg most nézem, lassan ezzel is elérem az ezret, úgyhogy este jövök vissza, és bemutatkozik a vadiúj nickem ;) (természetesen az is culture ship lesz, méghozzá az egyik legbaróbb).
Előzmény: yxc123 (916)