Egyet kell értenem veled, tényleg gusztustalan, csak én pont a Te beírásodra értem.
Mi köze van a siófoki megjelenéshez annak hogy reagálok bárki hozzászólására? (Akár normálisan, akár bunkó módon.)
Mi függött attól Siófokon hogy én nem mentem el? (Emlékeim szerint azért nem mentem mert szarul voltam éjjel és nem tudtam aludni, így ha elmegyek akkor annyiból állt volna hogy ott ledöglök valahova és ennek nem láttam értelmét.) Szerintem nélkülem is totál jól éreztétek magatokat, sőt így nem kellett senkinek elviselni a kibírhatatlan stílusom. De ha Neked ez megvezetés volt, akkor nem vagy tisztában a fogalmakkal, vagy igen csak olyan dolgot vártál el Tőlem amire nem tettem Neked semmilyen ígéretet.
Egyébként meg ha ennyire figyelmesen olvasol mindent, akkor azt is látnod kellene, hogy nem egyfolytában támadom (a támadást nem tagadom, volt amit jogosnak érzek, de volt ami csak szimplán bunkóság volt részemről), vannak normális hozzászólásaim, és néha esetleg segítek is.
Gondolom ebbe a hármasba (akik nem kezdik el a következő szezont) engem is beleértesz. Jelzem, én már ezt a szezont sem kezdtem el, és nincs szándékomban a következőben sem indulni (persze ez még változhat, vannak más befolyásoló tényezők is), és már azt is látom, hogy hiba volt hagyni magam rábeszélni a csapatbajnokságra. (Azt hiszem az lenne a megvezetés ha most azt mondanám hogy ebből is kiszállok, de Ljungberg sem, de legfőképp Andi nem érdemli meg hogy ennyire szemét legyek velük.)
Ha BB nem vállalta volna a segítséget a szervezésben, akkor is lenne IPB.
(Ennek a hozzászólásnak sincs semmi értelme, de ha már beírtam akkor elküldöm.)