Octavia 1.8T 4x4 Creative Commons License 2009.01.08 0 0 8489
Szia! Nem az enyém az autó, de én vezetem. Paraméterei: O1, 1.8T, 4x4, 4 éves és 90 000 km van benne. Előtte fronthajtásos O1 1.8T-t vezettem, még előbb 1.4 O2-t, még előbb Toledót és mást. A 4x4 eddig semmilyen meghibásodás miatti javítást nem igényelt. Más hibája volt: ac pumpa 85 ekm körül. Magából a 4x4-ből én csak annyit érzek, hogy normálisan gyorsul csúszós, jeges úton is (már ha ezt gyorsulásnak lehet ilyenkor nevezni), de megállni azért ez sem tud jobban mint a frontos verzió. A 4 tárcsafék azért biztonságot ad, de ha jól tudom ez is inkább a motorverziónak szól, nem az összkeréknek. A mostani jeges utakon próbáltam, meg lehet ezt is pördíteni könnyen... Menet közben még soha nem éreztem, hogy na most az összkerék fogott meg: ebben a haldex tárcsás megoldás van, ami csak akkor ad hajtást hátra, ha az autó valamelyik kereke már csúszik, állandó összkerékre nem lehet kapcsolni. Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nagyon jó ötlet egy éppen megcsúszó autó hátsó kerekeire hajtást adni… Sokat elvesz a csomagtérből, ha jól tudom sokáig és most is csak kombiban adtak ilyet. Az enyém a sima 5 ajtós, emelt hasmagassággal, de ezt a pluszt külön is meg lehet venni. Na, ezt hasznosnak gondolom (mármint az emelt hasmagasságot a „városi terepezéshez” már elfogadható magasságot ad). Még egy mínusz: hangos az összkerék, volt aki dizelesnek hitte (menet közben). A motorról könnyebb jókat mondani:1800-tól hasznalhatóan gyorsul, piros mező 6500..., pályán csak emelkedőn merek odalépni neki . Kívülről nem látszik semmi rajta, csak egy pici "szárny": nagyon szerény, nem az RS-é. Annyira megtetszett az O1, hogy erre cseréltem le a kiöregedett privát autómat, egy O1 1.4-re  Ezek után csak nevetek, ha itt megkérdezi valaki, hogy 1.6-ot, vagy 1.4-et vegyen-e. Attól függ, mire van pénzed, akarsz-e villantani a lámpánál. ja, ez utóbbihoz jó váltó is kell, ami szerintem a tárgyi gépben kevés, a gyors váltásokat nem szereti. Fogyasztas: város: most 9-12 liter (utóbbi pl. 20 km, 15 km/h átlaggal, ami gyakorlatilag dugót, araszolgatást jelent), pályán már régen mentem, de majd figyelem és megírom, 9 körül lehet. Összességében: az összkerék inkább csak pszichológia nálam, jó érzés, hogy én egy kicsivel később fogok megcsúszni, és egy kicsivel nehezebb szituban el tudok közlekedni. Bocs hogy elkéstem a válasszal, de semmi időm nincs…
Előzmény: kustib (8414)