Ööö... ameddig az emlékezetem még elér, nem emlékszek rá, hogy kaptam volna képeslapot... Vagy csak én vagyok a hülye..?
Na, meg is néztem, de nem kaptam. Akkor mégis csak jól emlékeztem, szóval nem vagyok - annyira - hülye. :))
Fáradság... Ne is mond... Én ma majdnem bealudtam az olvasnivaló felett - izgi módszertani útmutató. Volt, hogy becsuktam a szemem, de gyorsan ki is nyitottam, mert attól féltem úgy maradok... Ez az idő miatt van. Komolyan, ha nincs hó, akkor elég már a hidegből, és ebből a sötétségből.. Legyen már tavasz. :)
Habár most meg mintha azt láttam volna a Kisalföldben, hogy idén megbolondul az időjárás, és júliusban hideg lesz... Habár attól függ, mihez viszonyítva. A tavalyi időhöz képest már a 25 fok is hideg, és az nekem tökéletesen meg fog felelni. :)
A munka miatt kivert a ragya? Sok a munka?
Mi is ma megkaptuk az idei első adagot. 5 vizsgálat, az egyik elég nagynak néz ki... :/ Legalább lesz min tanulnom. Nézzük mindennek a jó oldalát. :)
Biztos pók csípett meg, mert szúnyog ilyenkor nem jár. Vagy én tudom rosszul? :)
Névnapodra hova sütsz még sütit? Hol van még 13.-a? :)
Kapok én is? Amúgy milyen süti? :))
Na légy jó, és szobatiszta. ;)