Vlad19
2009.01.07
|
|
0 0
3904
|
előbb a veki jól rámijesztett. elmentem vele egyetemre, megálltam egy fél , maximum 3/4 órára. aztán akartam jönni haza, ráinditottam, beröffent de elkezdett rángatva járni , kb 2 másodperc után le is fulladt teljesen magától. ráinditok újra, semmi sem történik , csak teker az öninditó. megpróbáltam újra , benyomott gázpedállal , elkezdett beröffenni de azonnal le is állt megin. utána már be sem tudtam röffenteni. épp szóltam havernak h jöjjön már vissza mert legalább akkor el kéne vontatni ha nincs más. megpróbáltam egy utolsónak: 10-15 másodpercig tekert az öninditó aztán hirtelen beröffent , és járt ahogy kell... minden a megszokott módon. 1 furcsaság azért még van: valami kattog a motortérben. ezt benzinen eddig nem csinálta, gázon megszokott ez a kattogás, szombathelyi gázszervizben mondták is h mi az de már elfelejtettem. viszont valami ötlet mitől nem indulhatott be? az orra kicsit felfele állt, ez tény, de hogy ez okozta-e az pár órán belül kiderül , mert most itthon is házelőtt úgy álltam meg. |
|