Nézd Pillangó,
a hozzászólásaid alapján értelmes embernek tartalak. Csak egyáltalán nem mindegy, hogy mire használod azt fel. Még hogy nem sértegetsz? Hmm. Olvasd el például a hsz. 15469 és a 15466 közötti különbséget. Ég és Föld. Egyáltalán nem az a baj, ha nem értesz egyet egy hozzászólással, hanem a stílussal van a problémám. Erről kb. 2 hete pont Andival beszélgettem az NB1-es kilépésével kapcsán, amikor meghallgatta a véleményemet ezzel kapcsolatosan. S pont azt mondta ő is, hogy nem a véleményekkel volt neki gondja, hanem a stílussal. S Andi is tudja pontosan - mert erről is szó volt -, hogy pont én voltam az első, aki felhívta Sign figyelmét arra - még mielőtt az a topikban egyáltalán megjelent volna -, hogy visszalépés esetén nem 5-en kellene a döntő asztalt lejátszani. Pedig biztos nagyobb eséllyel indulhatott volna harcba mindenki. S még egy ezzel kapcsolatosan: a felvetést ugyan már nem tartom időszerűnek, de még mindig fenntartom azt, hogy esetleg megfordítva jobb lenne.
S nem akartam ezzel semmit sem súgalni a jelenlegi bajnoksággal kapcsolatosan.
A kritikákra adott válaszok: kérlek elemezd egy kicsit, ha van időd, hogy melyik hsz-ra (milyen stílusúra), hogyan reagáltam, nem érzem azt, hogy övön aluli lettem volna bárkivel a hsz-hoz képest.
A szervezéssel kapcsolatosan. Egyrészt: számomra az jött le Sign-nal való hosszú beszélgetéseink alatt, hogy nem az a kérdés, hogy elvállalom-e vagy nem, hanem az a kérdés, hogy elvállalja-e valaki, mert ha nem, akkor az válik kérdésessé, hogy megmaradhat-e ez az IPB-s közösség. Másrészt: megkérdeztem azt is, hogy nem lesz-e abból probléma, hogy ha véleményem van valamiről, akkor azt én szóvá is teszem. A körülbelüli választ gondolom tudod, hiszen csinálom. Tehát nem azóta mondok véleményt, mióta részt veszek a szervezésben, legfeljebb most több mindenhez érzem úgy, hogy hozzá kell szóljak. Harmadrészt: Rosszul érzed a kritikákhoz való hozzáállásomat. Egyáltalán nem zavar, ha az építő jellegű és nem személyeskedő. Erre csak egy példa: a Zsaaa-Sign továbbjutási "problémát" követően, Sign-nal rögtön elkezdtünk azon agyalni, hogy hogyan tudnánk ezt kiküszöbölni a következő ilyen bajnokságon, s minden bizonnyal bele is fog kerülni ez a változtatás.
A Ke-Ny gálával kapcsolatosan: Javaslom olvasd át újra az vitát. Nem úgy indult, mint ahogy leírod. A hsz: 15140 ("végeredményben csak az van kiírva..") JanFan által írt kétféleképpen értelmezhető beírásra reagáltam a hsz: 15142-ben, teletűzdelve :) jelekkel. A vita ebből indult. S JanFan nem azt sérelmezte, hogy nincs ott az 1-1-es eredmény, hanem azt, hogy a 2 nap összpontszáma is meg van jelenítve, annak ellenére, hogy ő Sign-nal beszélt állítólag erről. Tehát a te beírásod sem felel meg JanFan felvetésének. Másrészt kérdezném, hogy hol volt arra utaló jel korábban, hogy az eredményeket 1-0,1-1 stb. megbontásban közöljük. Nem emlékszem egy ilyen beírásra sem az I. és a II. Ke-Ny gála alkalmával. Mindig csak pontszámokról szólt az eredmény.
Tüske meg ne legyen benned, mert akkor mondhatom én is azt, hogy tüskét kaptam tőled a hozzászólásaiddal, s ezért reagáltam az akkori beírásodra úgy ahogy reagáltam. Mert pont tőled nem várnám el az ilyen jellegű, ilyen stílusú beírásokat, aki azért a korábbiakban tevékenyen segítette a szervezést. Ha nem szalonképes a véleményed, akkor meg nyugodtan felkereshetsz MSN-en is vele minket, nem fogunk megharagudni érte.
Egyébként nekem semmi bajom nincs veled, sőt. Biztosan emlékszel még rá, hogy amikor a Ke-Ny gálán ismét játékra jelentkeztél, akkor többször is hangot adtam, annak, hogy örülök, hogy ismét játszol (holott a korábbiakban sem volt vitamentes a mi kapcsolatunk).
Remélem nem hagytam ki semmit.