Chaina Creative Commons License 2009.01.07 0 0 21691
Saphironra nem kell frost res. Kezdésnek az elején lehet totem/pala aura, hogy segítsen egy kicsit. (100 alatti frost ressel - tehát totem/aura nélkül - leverni egyébként öcsi)

Ha elsőre mentek neki akkor összeáll ugye a sárkány, akkor a legkönnyebb befutni és elhelyezkedni, de azért wipe után sem egy atomfizika. Vigyázat, az eleje óriási range-ben cleavel, a hátulja meg eldob. Mi úgy szoktuk, hogy a tank megfogja és KT szobája felé vezető irányban tankolja a dögöt. A raid a sárkány bal oldalán szóródik, már amennyire. 3 healer ajánlatos a fightra, a raiden Saphiron frost aurája folyamatosan tickel. A teremben random megjelenő Blizzardból ki kell menni amilyen gyorsan csak lehet, mindenkinek. A meele inkább addig nem üti, míg elhalad az a vacak. Időnként sárkány felszáll és kidob 2 iceblockot random emberre. Amíg a másodikat is ki nem dobja tartsátok a 10 yardot egymástól, mert a kidobott IB aoéban üt egy szépet 10 yardon belül. Amikor megvan mindkétt IB akkor mögéjük kell futni a raidnek, úgy hoyg ne legyetek LOS-ban a sárkánynak. Saphiron fúj egy breathet (ha az IB-k segítségével nem LOSolod ki instant öl) , aztán leszáll és ismét p1. 15 % alatt már nem száll fel.

Asszem nem hagytam ki semmit, ha mégis majd sikitanak az okosok.

Előzmény: Evil of Malahide (21679)