arya10,000 Creative Commons License 2009.01.07 0 0 171

Egy olyan ellenzék amelyik nem tárgyal a kormánnyal, amelyik nem szavaz meg kétharmados törvényeket amiknek a témájáról Orbán maga is azt mondta, hogy megoldandó az szart sem ér.

Minek van?

Kit képvisel?

Ha pedig nem tudja megfúrni a kormány intézkedéseit, akkor kiviszi azutcára a politikát, és legjobb esetben tart egy népszavazást ami ugye adóforintokból 4-5-6 milliárd.

De ez semmi pénzben számot kárhoz  képest amiket Orbán Viktor a nyilatkozataival okoz az országnak, elvakult dühéban amit Gyurcsány Ferenc iránt érez.

Menjenek ki a ligetbe és utolsó vérig lövöldözzenek egymásra, de sajnos ehhez Orbán Viktor gyáva, remeg a kez, a lába ezért abszolút esélytelen Gyurcsánnyal szemben ebben is.

Hányszor szólalt fel Orbán a parlamentben?

Hány egyre csökkenő közönséglétszámú összejövetelen beszélt és improvizált a parlamenten kívül?

Mennyi szégyenteljes nyilatkozatot tett Magyarország legitim és törvényes kormányáról?

Hogy verte szét a határon túli magyarság egységét?

Végül pedig annyira tehetségtelen, hogy még kisebbségből is sakkban lehet tartani.

Persze a legjobb lenne, ha menne el.

Mert vajon a világon melyik párt nem váltotta volna le a az elnökét, ennyi kudarc után?????

A Gyurcsány Ferencet elfogadni nem tudók 2010ben legalább három felé szavazhatnak.

Pedig sem MDF, sem SZDSZ nem lesz.

Mindezek mellett, Orbán Viktor azokat a felelős gondolkodású politikusat, akik a kisebbségi kormány szükséges intézkedéseit megszavazzák, azokat tekinti árulóknak.

Vajon mit gondol: kiket, vagy kit árultak el.

Őt. Orbán Viktornak pedig az ország, a nemzet sorsa hatodrangú kérdée, ha egyáltalán tudja, hogy rajtunk múlik, mi lesz vele?

Akinek ilyen mocskos, primitív szókincse van, az pedig engem ne képviseljen sehol.

Nem vagyok én dakota, se székely góbé.

Előzmény: Trompf (169)