ame Creative Commons License 2009.01.07 0 0 1611
Egyetértek. Nem kell egyetérteni... :-) A beszélgetés pedig ezért is, vagy ettől függetlenül is nekem 10 pontos volt. Viszont a vége volt az elemzőbb, vagy előremutatóbb, ami Krausz, a bemutatáskor elhangzott "rendszerkritikusságának" mibenlétét feszegette. Ez jól is indult a picit élesebb kérdéseiddel, aztán nagy szomorúságomra hirtelen lejárt a 45 perc, és maradt hiányérzetem Krausz és a te véleményed illetően is. Ezért a kérdés. Most utólag téged tudlak kérdezni mi volt ez a szitu a végén... A válaszod alapján beigazolódott több volt ebben.
Ha belefér az idődbe kifejteni, és megfelelőbb úgy jöhet privát emilben is a véleményed.

A téma: Krausz és Lenin megtalálása egyébként borzasztó fontos dolog volt. Függetlenül Krausz véleményétől (a könyvet még nem is olvastam), tényszerű volt az állítása, ez idehaza alig feldolgozott téma. Ha ehhez hozzáveszem, hogy milyen attitűdök, stratégiák élnek még most is a magyar társadalomban, vagy az elitben, a Lenintől induló ideológiák folyományaként, akkor ez a témaválasztás nagyon-nagyon aktuális. 10-ből 11 pont.
Előzmény: vlina80 (1609)