Bezony!! Neked bezonyosan igazad van. Biztosan értékelném ilyen időben én is az ülés fűtést, de hát sajnos az nincs.
Amikor én úgy döntöttem tavaly előtt hogy lecserélem a 13 éves golfocskát, akkor még eszemben sem volt, hogy veki lesz helyette. Eredetileg A4-esé mentem Pécsre. De ami a képen szépnek tűnt, az valójában egy szarkupac volt. Így hát érdeklődve masíroztam le fől a vásárban, megnézve minden diesel sedánt. A vásárban ez az egy vectra volt, átlagos felszereltséggel, (ABS, Manuális klima, első ablakemelők, 4 légzsák, ködlámpa, szerv.korm. korm. ülés állítás) Akkor a komfort nélkülinek nevezett golfhoz képest ez nekem csúcsnak tűnt. Ma már tudom, hogy ettől sokkal gazdagabb felszereltségűt is találhattam volna egy kis utánjárással. No de most már mindegy !! Mára büszkén állíthatom, hogy maximálisan megvagyok a kicsikével elégedve, és bizton mondhatom, hogy ő is velem. A környék legnevesebb autószerelőjével hozattam rendbe apró ugyan, de anno még számos problémáit.
Elárulom, hogy egyre jobban hozzám nő a kis jószág, ezért úgy döntöttem, hogy megbocsátom neki, a szerény felszereltségét, és még néhány évvel megjutalmazom azzal, hogy nálam szolgálhat.