Törölt nick Creative Commons License 2009.01.04 0 0 571
Sziasztok!

Lassan már egy hónapja kint dolgozom Pragelatoban. A vezetékes telefonomon és a céges Blackberryn is van lehetőségem haza telefonálni. Ezen kívül van egy T-mobile Domino kártyám is. Nem akarom túlzásba vinni a cégeseken a nemzetközi hívásokat (fogalmam sincs nézik-e és van-e valami határ), a Dominóra meg már 2x 10e felment és megint kb 1000Ft maradt. Az lenne a kérdésem, hogy olasz SIM kártyával mi a legkedvezőbb percdíj haza telefonálni? Dominoról ez 127Ft/perc mert roaming.

Lehet hogy lecserélném a dominót egy olasz SIM-re.... ha jóval jobb a percdíj haza telefonálni...

Blackberryre létezik Skype kliens? Ugyanis a Blackberrymen van internet szolgáltatás (3G), aztán ha már az összes levelem megjön, miért ne lehetne skype-ra is használni?

Köszönöm!

UI: ma volt az első szabadnapom... Eddig jó húzós meló volt, ma kicsit lazítottam. Elmentünk Pineroloba bevásárolni. Azt kell mondanom, hogy itt olcsóbb az élet mint otthon. Igaz, hogy én a szállodában mindent kapok és mosnak is rám - így eddig fogalmam sem volt mi mibe kerül. Max az üdítő automatának tudtam az árait (30 cent minden kávé és tea, 40 cent minden dobozos üdítő, 50 cent egy Twix) - vennem semmit nem kellett. Az otthonról hozott kaja is rám romlott...