Feltételezem, hogy a beírásom alábbi részére reagáltál:
"Szerintem elég sokat köszönhetsz a liberalismusnak, mert ha nem lenne, most igen sanyarú sorsod lenne. Mindenesetre nem nagyon férnél hozzá az Internethez, például."
Akkor lássuk.
"Igazad van ezt is Kókadtnak kösszönhetjük igaz?"
Mit? Azt, hogy van Internet, vagy azt, hogy te is használhatod az Internetet?
Az Internet - pongyolán fogalmazva - katonai célú fejlesztésről vált le és terjedt el a globalizáció, mint ördögi liberális találmány, örvén. Azóta is vannak olyan hangok, vélemények, törekvédek, hogy az Internetet korlátozni kellene, de a libárális gondolatok mentén ezek a törekvések eddig nem váltak valóra, így te is nyugodtan internetezhetsz, hozzáférhetsz olyan helyekhez, fórumokhoz, ahol szabadon kifejtheted - korábbi hozzászólásaid alapján néha beteges - véleményedet.
Tehát nem, egyiket sem köszönhetjük Kókának!
"Ö meg Ungarn Bálinton keresztül lenyúlta az oktatási tárca pályazat nélküli pénzét,"
Szerinted ez bűncselekmény, vagy sem? Szerintem az, így aztán meg kellene tenned a feljelentést, mert különben te is bűnt követsz el. Ha meg nem tudod bizonyítani, akkor rágalmazást követtél el, de látod a liberális internet világában ezt is megteheted szankciók nélkül.
"Vagyis kókadt kizsebelt bennünket mint adófizetö polgárokat,hog létrehozhassa a Sulinet marhadrága számitógépes rendszerét amin nagyot halásztak a libsik, mi meg adófizetöpolgárok hajbókoljunk neves jótevöink elött,hiszen nélkülük ,nem lenne internyet ,ugye?"
Mivel - ahogy említettem volt - az Internet nem az ő találmányuk, így hajbókolnod sem kell érte előttük, mármint Kóka és Magyar, mint a Sulinet méregdrága rendszerének létrehozói előtt. Az Internetért azonban nem árt, ha néha hálát adsz azon embereknek (nem kevesen vannak), akik némi liberális eszméktől is vezérelve elterjesztették és megvédték neked, hogy szabadon gyalázhassad a liberálisokat, vagy aki éppen az utadba akad.
"internyet"
Itt jótékony orosz (szovjet?) befolyást vélek felfedezni. Ami nem baj, csak színesíti a jellemrajzot.
Mellesleg mi a gond a Sulinettel? Szerinted nincs szükség Magyarország információ-technológiai fejlesztésére? Arra, hogy minél több tanuló férhessen hozzá az Internethez és tanulják meg a használatát, ami kétségkívül az egyik legfontosabb terület lesz az életükben, munkájukban?
Ahogy írtam, ha tudomásod van bűncselekményről ezzel kapcsolatban, akkor tedd meg a feljelentésedet.
"Röhej ,ez egy Andersen mese.a többi mármint a nagy lenyúlás viszont igaz !"
Megfogalmazod a gondolataidat, leírod ide, majd a végén kijelented, hogy röhej. Akkor minek írod ide? A lenyúlással kapcsolatban, meg csak ismételni tudom magam: feljelentést kell tenned!
Vagy csak rágalmazol?