Iceapo
2009.01.02
|
|
0 0
2146
|
Szasz Vikimókus, alias Viktor az Állat /én csak így ismertelek idáig! ;)/! Egyszer véletlen vagy a sors akaratából összefutottunk Takinál /lehet hogy nem emlékszel rám/. Na ez a része a dolognak mindegy is, a lényeg hogy láttalak az évvégi futamon is, jól nyomtad! Szöges gumi: Ja, szerintem is jobb lett volna itt a szöges gumi, annyira ki lett járva a pálya, hogy full jégpálya lett belőle, én ugye gyalog jártam be leginkább, de nem igazán volt tapadós rész, elkellt volna a szögesgumi, nagyon, bár ez futamon valószínű nem megengedett tuning lett volna /most/! ;) De ez sem olyan lényeg, hanem hogy tényleg ilyen sokan összejöttünk, érdekes hogy Szeged ilyen szempontból mennyire nothing, és még csak annyit hogy képzeld nálunk még krosszpálya sincs, ez mondjuk nekünk gáz, és persze csak azért mert hogy itt ekkora az enduros élet /persze nem keverendő a krosszal :O/, na persze úgy is nézhetjük a dolgot hogyha nem lenne egy TRobink akkor valószínű ez az évvégi futam se lett volna, ahogy a TTV sem...! |
Előzmény: vikimókus (2122)
|
|