a takiról annyit.
nekem nagggyon jó barátom.
szereti az endúró minden ágát a forgalmi nélkülit is!!!!
szerintem csak arra próbált rámutatni ezzel a nem túl rövid ,de erőssen a kressz előírásaira vonatkozó szabállyal,
mikor lakott területen(ez nem csak a várostáblán belüli rész hanem a tanyák közvetlen környezete is ahol a féktávon belül kiugorhat elénk valaki-valami) megyün k akkor próbáljuk meg bezárni azt az ént ami képes arra, hogy egykeréken abberrált bőgető hangal végigvágtat az emberi élettereken.
számtalanszor mentünk már együtt taki és sosem kérte el a forgalmim(bár sosem volt a bergemnek:-))) csak azért mert megyünk. ha emberek módjára viselkedünk mikor lakott részeken megyünk akkor nem akarják letépni a fejünket.
még a rendőrök is jobban tolerálják az a motorost aki 50 brummog a városba mint aki 70-80 egykeréken leszabályásig parádézik(rendszám ide-rendszámnélkül megyek oda:-))is!!
a versenyről meg annyit.
kiúrva jó volt és gps nélkül nehéz is és senki helyett nem lehet elvinni a felelőséget.
(ez tipikus ágyúgolyó futam volt, én is ott voltam és én is élveztem .
másodikok lettünk úgy hogy az akkor áttétellel mindössze 80km/h volt az utazótempóm és mégis vagy 100kresszabályt szegtem meg. percenként. mégis vigyázva minden lakott részen!!) mindenki úgy menjen hogy ne öljön meg senki és ha valakinek valami baja lesz-a rendőrséggel vagy bár kivel akkor nem kell a t robira kenni , hogy nem jött volna létre a baleset ha nincs t robi. ez nem egy rossz tv reklám
azér mentem gyorsan a forgalmi néküli motorommal mert a t robi aszonta ha nem mint egy állat a akkor csak második leszek.
de szerintem ezzel nincs is gond. és akkor sem volt. nem uszították ránk a srácok a S-rendőrséget hogy majsán vannak a többiek és amnesztiátkapok ha feladom a szervezőt....
a bajt pedig mindenki magának hajta! és mindenki mindég úgy menjen hogy ne kelljen a másikra újjal mutogatni.
taki.egyébként ezek a kis háziversenyek amelyet örömet ökoznak nekünk motorsoknak ,sehol nem lennének engedélyezve ill olyan procedúrákkkal hogy az gyakorlatilag nem jönne létre.
nézd me az idei magyar endúró-szabályos kresszelőírású gépek szervezők segítők stbstb és hoppá a felét sem engedték a tavajinak!!!
ezek legszívesebben kinulláznák az egész ofroadot.
semmi nem mehet az erdei részeken csak a vadászat, a halálosztogatás varázsának élvezete. lelőni mer mozog na ezt szabad a kishazánkban többet sem.