BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
Hozzászólásodban nagyon szimpatikusnak találom hogy használod a - szerintem- szócskát, bár többen használnák "kinyilatkozó kollegák" is, szerintem.
Más ,szóval azért hozzátartozik a fényévek cimü fejezethez hogy a töke /Marx, tudod a régi NDK márkáról/ a 80 as években a Magyar hatalmi eliten keresztül nem csak a gyárakat és a mezögazdaságot , hanem a kulturát is tudatosan lezüllesztette, szétverte szerintem . A hanglemezgyártó vállalat, az ORI, az Interkoncert, stb. A müvelödési házakat pénzügyi támogatotság hiányában szétzüllesztették /mai napig is/ és igy egyre több zenésznek szünt meg a fellépési lehetösége, és igy alakult ki az ugynevezett zenész "tultermelési válság". A kultura mostanság áru cikk /legyünk öszinték nem is olcsó/és egyre több embernek luxus cikké válik . Azok pedig akik leprivatizálták a médiát , saját izlés világukra, illetve globális izléstelenségre kárhoztatnak /Mega izé, és fimek amikröl csak az marad benned meg , hogy ja az ahol sokat finganak, meg sz@rnak?/
És eljutunk a jazz és gospel és egyéb müfajhoz, amit mindig ugykezeltek szerintem
hogy rétegzene, vagyis a zenei iparból származó bevétel minimális töredéke.
Saját ideám , hogy még a fórum egyes tagjaiból is tudnék, 8-10 milliárd forint /pedig ép nem szárnyal/ befektetéssel nemzetközi ismert elöadót csinálni/remélem nem nagyképü/ . Hogy ez mennyire lenne rentábilis ???? De minek is szeletelni tortát tovább, amikor unalomig ismételt a 8-10 előadóval is el van ez a szük fogyasztó réteg.
Más, az énekesnökkel kapcsoltban Eratha, Mahalia sem 30 évesen ért fel a csucsra,
ez olyan mint a jó bor idö kell neki ,azt a bort meg amire szavatossági idő van irva ne vedd meg/valami keleti bölcselet/