DeCesaris az igen szép a kettős pontszerzés, grat!
Korábban (természetesen) én is nekiveselkedtem a Minardival többször is, de sosem sikerült első évben pontot szerezni, talán valami hasonló extrém versenyen 1-et egyszer.
Az én játékomról: work moci nincs sajna, ahhoz túl kevés a marketinges, már az is 10 milla plusz lesz, hogy ingyen lesz a Ferrari motor. Meg hogy nem tárgyaltunk főszponzorral, mert mindenki elzárkózott, még így is ki fog maradni 1 üres szponzor hely. Igaz vagy kettővel meg megszívtuk, pont azon a futamon ahol befejeztük volna a tárgyalást, aláírták mással, elég kellemetlen, volt akit 2 futamja puhítottam, vipeztettem, stb.
És igen a Jordan elég esélytelen, nekünk van 17 pontunk, nekik meg asszem 38. Az a 2 mák győzelem sokat vitt nekik...
További szép eredmény lenne ha tudnám folytatni a mentést, hogy nagyon úgy áll, hogy Hakkinen lesz a vb, aki jövőre nálunk vezet. Persze bármi lehet még, de a mostani futamokon csapaton belül rendesen veri DC-t, meg a többiek ellen is jó, pedig igen szarul kezdte az évet, néztem is, hogy kit igazoltam én le :)