AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2008.12.31 0 0 80
Szerintem is sok, de hidd el, vannak akik ennyiért dolgoznak és vannak akik meg is adják ezt érte. Csak amiatt írtam, hogy azért el ne szálljatok az álmaitokkal, hogy mondjuk 500 ft-os órabér az már igen megfelelő vagy hasonló. Az én takinénimnek is van egy külföldi kliense, és az ennyit fizet neki. Másoknál olyan 1000 ft-ért vállal munkát.

Nem akarok cikiskedni, de valaki írta, hogy 54 nm-es lakást nem vágott ragyogóra 3 óra alatt egy takaritónő... hát nem is (ha valóban takarí)t, akkor valóban legfeljebb a mellékhelységekkel meg a porszívózással végez...

Egyet tudomásul kéne venni. a takarítás is egy szakma. Pl. az én takinénim azt mesélte nekem, hogy őt úgy tanították, hogy amire ránéz, azt ki kell takarítani, gondolom keveseknek jut eszébe mondjuk a lámpák búráját megtisztítani, vagy a kábeleket áttörölni, vagy a kapcsolókat is megtisztítani, nem bezsélve pl a kilincsekről és hasonlókról. Egy háziasszony napi, heti takarítása tényleg megoldható 3 órán belül, de egy igazi takarítás (ami szinten tartja a laksá tisztaságát) NEM.

Még egy dolog: én egészen biztosan nem alaklmaznék oylan takarítónőt, aki azzal jön, hogy "jaj de piszkos ez a lakás". Hát vazze miért akarom kitakaríttani????
Előzmény: Ammandina (78)