Candy Perfume Girl
2008.12.30
|
|
0 0
2289
|
megmondom őszintén, nekem nem valóságos az, hogy egy haldokló tinilány szerető és aggódó szülei lemondjanak a gyermekük gyermekéről, még akkor is, ha éppen benne vannak egy ekkora sokkban.Pont ezért gondolom azt, hogy ez még nagyon nem lefutott történet. Cuddy annyit mond, hogy mindkét nagyszülő-páros lemondott a gyerekről, de mindezt csak egy félmondatban. OK, a lány szüleinek az unokáról csak a lányuk halála jutna eszébe, na de a fiú szülei? Szerintem lesz még ezen a vonalon kavar, én nem tudom elképzelni, hogy ez a baba tartósan Cuddynál maradjon. A 2. évad vége óta azt látjuk, hogy a fő célja az anyaság, de ez nem egy olyan sorozat, ahol a szereplők tartósan boldogok maradnak, és akkor Cuddy megkapja amit akar, már most? Kétlem. Pláne nem egy ilyen gyereket, akinél annyi kockázati tényező van, és 4 másik ember dönthet úgy bármikor, hogy igényt tart rá. Mindent összevetve szerintem ez az örökbefogadás, foster parent dolog most azért kell, hogy kavarjon még egyet a House/Cuddy dolgon és lássuk, House hogyan reagálja le. Azért el kell ismerni, vannak ebben lehetőségek, hogy House nem hagyja majd háttérbe szorítani magát, ahogy azt a promóból kivettem. :) Más: a Kutner-Taub duó nagyon nagy, már én is imádom őket! |
Előzmény: mizchris (2284)
|
|