mizchris Creative Commons License 2008.12.30 0 0 2284

Na, helló ladies :)

Már rég voltam, de panaszoltam Candy-nek, hogy beteg is voltam, meg még ráadásul annyira rászoktam egy másik sorozatra, hogy nem bírtam szabadulni tőle, amíg le nem darálom az összes részt és hát a House-t is hanyagoltam miatta. Kövezzetek csak nyugodtan *megpróbál elhajolni*

Viszont mostmár pótoltam mindent, és mondhatom, nincs is jobb, mint egymás után két új House-t egyszerre megnézni :DD a 11-es teljesített minden karácsonyi kritériumot: volt benne cuki House (majd lefordultam a székről a szűznemzésnél meg az inhalálós sztorinál), még cukibb Cuddy (bocs, nekem tetszik a frufruja, olyan kislányos lesz tőle, nagyon helyes :D), utolérhetetlen Wilson, wtf meglepetés (Foreteen smaci+Kutnerről kiderült, hogy egy iskola réme volt) és nálam mostmár végérvényesen eldőlt, hogy Kutner meg Taub a szívemhez nőttek, ájlavdönyjúbojz.

A hetibeteg érdekesen folyt bele az életükbe, megmondom őszintén, nekem nem valóságos az, hogy egy haldokló tinilány szerető és aggódó szülei lemondjanak a gyermekük gyermekéről, még akkor is, ha éppen benne vannak egy ekkora sokkban. Tudom, nem volt még ilyen tapasztalatom, ne is legyen, na de annak a gyereknek van apja is, akinek szintén vannak szülei, és meg kéne őket is kérdezni, hogy mi legyen a babával, vagy legalábbis ez lenne logikus. Igaz, ilyen helyzetben mi számít logikusnak...Na, mindegy, azt akarom csak mondani, hogy ezek az írók nagyon akartak adni Cuddy-nakegy babát és sikerült valamit kiizzadni magukból, de sajna ez a momentum kicsit tényleg izzadtságszagú lett. Minden más viszont élvezettel töltött el, valahogy többet mozognak együtt a régi és új szereplők és ezt élvezem, hogy van interakció, nem az egész bandát House kapcsolja csak össze, mert eddig kb úgy nézett ki, hogy ő az univerzum csillaga és a bolygók körülötte forognak. Most legalább tényleg emberi kapcsolatok halmazára és munkahelyre hasonlít a kórház. Jövő évre kérek megint csókolózó Cuddy+House-t, aztán valami jó nőt Wilsonnak, meg Kutnernak is és több Chase-t.

Istenem, Chase is mekkora drága volt már, azt hittem, a szőke nintendós csajszit befocizza  a sarokba, ehhez képest csak átvágta a sok szemét kis genyót a palánkon :DDD