Sőt, azt sem gondoltam volna, hogy szoktál túrázni... :)
Én nem vagyok valami nagy túrázós [jobb kedvelem a pláza-túrákat :) ], de évente néhány alkalommal egy kis társasággal el szoktunk menni.
Az a baj, hogy rajtam kívül mindenki csak megy, és nem nézelődik. Pedig mindig vannak érdekes dolgok az erdőben: egy-egy szép fa, vagy rovar, madár, virág. Mindig elbámészkodok és lemaradozok a többiektől.
Ezen a túrán nyáron voltunk. Már vagy három éve kinéztük a helyet, de most jutottunk el ide. Ausztria: Mixnitz, "Bärencshützklamm".
Kb. 4-5 órás túra. Azokon a létrákon kell menni, vízesések felett. Eleinte kicsit féltem, de szerencsére nem ugyanott kell visszamenni, ott csak egy irányban lehet. Különben valami csodálatos a hely...és vannak különleges növények, amiket mások nem vettek észre. Pedig orchidea félék (kosbor) voltak (utolsó képen is egy). Sőt nagyon sok igazi vad ciklámennel is tele volt a terület. [és olyan tisztességes voltam, hogy nem nyúltam a növényekhez, csak fotóztam őket...pedig (ez titok) szeretem az ilyeneket a kertemben látni. Azért ne gondolj rosszra, védett növényt nem bántok soha].