winsome Creative Commons License 2008.12.27 0 0 102
Üdv!

Sokáig keresgéltem és még mindig bizonytalan vagyok melyik legyen. Írták többen hogy az átláthatatlan piac miatt elkedvetlenedtek, amit 100%-osan meg tudok érteni.
Engem csak azért nem tudott eltántorítani a piac mert odáig fajultak a dolgok az arcommal hogy szabályosan bőrgyógyászom volt akihez havonta jártam sok sok 10 ezrekkel hogy mindenféle éjszakai meg nappali kenőcsöt írjon újabb ezrekért. Szoval úgy döntöttem váltok elektromos borotvára hátha beválik
A haverom adott egy alig használt Philishave 486-ost 2 pengés pajeszvágós elég régi éle sincs már túl sok, de így is bevált attól eltekintve hogy már nem pattog ki a bőröm végre, csak irdatlan vörös, de ez már fejlődés és betudom az életlen körkéseknek.
A lényeg hogy jelenleg úgy néz ki megszűnik a döntésképtelenségem és egy Braun z50 (cruzer3 2878) vagy z60 (cruzer4 2838) lesz a kiválasztott. (minek van 3 neve egy dolognak... érthetetlen)

Hogy miért?
-Nincs annyi hókuszpókusz parasztvakítás csak a lényeg.
-Test borotválásra is kellene, bár nem bízom benne hogy alkalmas lesz, de egy próbát megér elvileg csak a cruzer 4 alkalmas testszőrt vágni de szerintem semmi különbség és a 3-nak jobb a színe ami nekem elég fontos, bár lehet hülyeség, de nem szeretem a gagyi színeket.
-És itt a harmadik ami az ára. Szerettem volna egy minőségibb philipset, de az ára elég aggasztó (philips hq 8270=45 000 ft) és nem értem az a 3 forgófej minek hisz az egész búrám beteríti bár lehet hogy az én fejem kicsi. (A z60-as 24 000 ft.)
- A negyedik ok hogy többek között ezen a fórumon is ajánlották ezeket a braun készülékeket főleg érzékeny bőrűeknek.

Ha megveszem végre és lesz tapasztalatom akkor megosztom.

Két link a logik.hu ról én itt találtam a legolcsóbbat remélem a kiszállítás is korrekt lesz.
BRAUN Series Z - Z50:
PHILIPS HQ 8270