Törölt nick
2008.12.25
|
|
0 0
2323
|
Én meg azt mondom, hogy az analóg videotechnika nagyon érdekes! Legalábbis műszerészi szempontból. És azért harminc évet megélt... ennyit egyetlen digitális csodának sem jósolok! Sem a készülékeknek, sem a formátumoknak. Lám, a haverom vett egy dvd felvevőt MP2 digitális tunerrel fél éve, és kisült, hogy a digitális sugárzás MP4 szabvány szerint indul el, és nyakunkon a blue ray. A "fejlődés" nevében rádsóznak mindenféle szirszar elektronikus kütyüt, hitvány kis semmi műanyag vacakokat súlyos tízezrekért, és utána még annyi örömöd sincs, hogy ha meguntad, fél áron eladhasd a bizóban, mert vagy tönkremegy és a javítása nem gazdaságos, vagy olyan szinten túlhaladottá válik, hogy a kutyának sem kell. Nincs ez így rendjén szerintem! És azt hiszem, hasonló indokok állhatnak a keskenyfilm-reneszánsz mögött is. Nekem legalábbis már fáj a fejem ettől a sok hájtekktől! Mobiltelefon, meg gps, meg a jófranc tudja még micsoda, meg a rajongóik, akik szerint ezek nélkül élni sem érdemes, és ha megkeresnek egy évben 1,5 millió nettót, abból félmilliót behordanak a médijamárkba, másik félmilliót a kocsilízingbe (mert nehogy már skodával járjunk), és utána sírnak mint a fürdőskurva, hogy milyen drága a földgáz. |
Előzmény: Superb_ (2322)
|
|