Kedves Ajol19!
Annak idején úgy gondoltam, hogy nem fogok irni ebbe a topicba. Sajnos nem tudtam ellenállni a "szivélyes" meghivásnak. Elősször Floo2 és most Te szólitottál meg és ezért vagyok itt.
Igen, megtisztulásnak vélem azt, amikor egy kertészeti, gyümölcscentrikus topic nincs teletűzdelve folyton éghajlati megfigyelésekkel. Tudom szükség van rá, de, ami sok az sok. Nem akarom a fontosságát kisebbiteni, de állandóan ezt szajkózni... egy szaKmát állandóan ócsárolni, csak azért, mert nem helyeztek mérőállomást pontosan arra a "vakondtúrásra", ahol éppen nektek tetszik...Ne haragudj, de legalább is a hangnem megengedhetetlen!
Számomra nincs abszolút tudás, nincs abszolút igazság, vélemények vannak:-))))
A gúnyolódást csak a gyenge, öntelt ember engedi meg magának.
Egy kitűzött célt nem ilyen módszerekkel kell véghezvinni, esetleg egy kis alázat egy kis szelidség talán eredményesebb lenne.
A szomszéd topicban tényleg kevesebb a hozzászólás, csak azért, mert nincsennek benne ezek a szünni nem akaró sértegetések, egy szakma, egy nép iránt. Itt ténylegesen a "tizenkét dühös emberről van szó" akik nem unják ugyanazt a problémát ezerszer elismételni. Persze, ismétlés a tudás anyja:-))))
Ismétlem, jó ez a szétválás és további jó hangulatot "egyetértést" kivánok nektek, azon meg ne bosszankodjatok, hogy nem mindenki tapsol nektek. Azok bizonyosan buta emberek és nem lehet őket erőszakkal sem tanitani.
Sajnálom, hogy most az ünnepek előtt került erre sor, de felejtsétek el hamar!
KIVÁNOK MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!!!!
Jó kertészkedést!