Tigra Club Hungary
2008.12.23
|
|
0 0
1489
|
Szívesen! :)
Örülök, ha tudtam segíteni! Arra figyelj oda, ha az Opel Olajat válasuztod, hogy ne hagyd magad rábeszélni, a GM-esre! Merőben más, de ezt nem fogják elismerni! Az Opel (Sárga matricás) máshol és másképpen készül. Az remekül bevált! Azt is hallottam, hogy a kék cimkés GM-es azért gyengébb és jobban kormol, mert újrahasznosított olajból van (Szűrik és adalékolják a fradt olajat), de nem tudni mi az igazság! Lehet ezért olcsóbb?! Az is lehet, hogy ez csak legenda! Az tény, hogy a sárga cimkés nem kormolt semennyire sem és nem csipegette senki autója sem. Amíg egyszerűen hozzá lehetett jutni, addig rengetegen ezt használtuk és nagyon elégedettek voltunk vele. A Magnatec kicsivel jobb ezeknél és a sárga matricás minden jó tulajdonságát birtokolja! Én ..és körülöttem jópáran.. ezt használják most, mivel kicsivel drágábban jutunk hozzá, mint a kék cimkéshez, viszont sokkal jobb. A sárgát márkaszervíznél érdemes megpróbálni beszerezni (de lehet olcsóbban kapsz már Magnatecet és azért ez jobb is nála!), ott még talán lehet kapni, vagy esetenként egy-egy boltban, aki be tudja szerezni.
Békés Ünnepeket!
Üdv.: Tigra Club Hungary
(Laci) |
Előzmény: ildy7 (1488)
|
|